ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επιχείρηση για την προστασία εμπορικού πλοίου στον Κόλπο του Άντεν συμμετείχε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, η φρεγάτα ΥΔΡΑ.
«Γνωρίζεται ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και πρωινές ώρες στον Κόλπο του Άντεν, η Φρεγάτα ΥΔΡΑ στο πλαίσιο της επιχείρησης της EUNAVFOR ASPIDES, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, έβαλε με πυροβόλο εναντίον 2 Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs), σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανόνες Εμπλοκής, τα οποία απομακρύνθηκαν.
Η Φρεγάτα συνεχίζει κανονικά την αποστολή της».
Διαβάστε επίσης
Ένα γραμματόσημο για 5 εκατομμύρια δολάρια – Έτοιμο να γράψει ιστορία
Πειρατική επίθεση στη Σομαλία με 23 ναυτικούς ομήρους
Πλατανασιώτης: Οι προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για το σχέδιο νόμου για την υγεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Η Ρωσία πρότεινε στις ΗΠΑ να σταματήσουν να βοηθούν την Ουκρανία με αντάλλαγμα η ίδια να σταματήσει να στηρίζει το Ιράν
- Κρεμλίνο: Εξαιρετικά επικίνδυνες οι επιθέσεις κοντά στον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ
- Καφούνης (ΕΣΕΕ): Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται όχι μόνο σωστή διάγνωση αλλά και ειδικές, άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.