• Top Stories

    Ποιο σπίτι φιλοξένησε την πρώτη «σύγκλιση» Τσίπρα – Γεννηματά

    • NewsRoom


    Ιδιωτική συνάντηση με προεκτάσεις και πολιτική σημασία μπορεί να είναι αυτή μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Αλέξη Τσίπρα, χθες το βράδυ. Εκ πρώτης όψεως ήταν μια κοινωνική εκδήλωση, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Αντώνη Λιβάνη, που κάθε χρόνο υποδέχεται στο σπίτι του τους φίλους του.

    Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το iefimerida, ο αριθμός των προσώπων που παρευρέθηκαν, η χρονική συγκυρία αλλά και η εκτίμηση πολλών ότι η συνάντηση ήταν προσχεδιασμένη από ανθρώπους που βλέπουν θετικά την σύγκλιση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, δίνει άλλη διάσταση στην συνάντηση.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην συνάντηση στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, ο γιος του οποίου ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν εκτός του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, η Ολγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Δημ. Τζανακοπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου. Επίσης, ήταν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

    Από πλευράς ΚΙΝΑΛ, παρών ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, αλλά και άλλα στελέχη, όπως ο Νίκος Σηφουνάκης, ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης και ο Κίμων Κουλούρης. Οι πληροφορίες ακόμα υποστηρίζουν ότι η συζήτηση δεν ήταν καθόλου τυπική, αλλά πολιτική και φυσικά στο μενού ήταν η σύγκλιση των δυο χώρων που είναι το μεγάλο project του Αλέξη Τσίπρα τώρα που αποχωρίστηκε από τον Πάνο Καμμένο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προειδοποίηση Γεννηματά: Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον διαφοροποιηθεί στις Πρέσπες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουρτούνα και στο ΚΙΝΑΛ: Εισηγήσεις για διαγραφές δέχεται η Φώφη Γεννηματά



    ΣΧΟΛΙΑ