ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
Στην Α’ Αθήνας, με ενσωματωμένο το 74,63%των εκλογικών τμημάτων, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 41,90% και 7 έδρες. Στη σταυροδοσία προηγούνται (με σειρά κατάταξης) οι Κυριάκος Πιερρακάκης, Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θάνος Πλεύρης, Άγγελος Συρίγος, Νικήτας Κακλαμάνης και Φωτεινή Πιπιλή, ενώ ακολουθεί η Άννα Ροκοφύλλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,73% λαμβάνει 3 έδρες, τις οποίες διεκδικούν οι Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης και Τζένη Αρσένη.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 8,70% και λαμβάνει μία έδρα, την οποία φέρεται να καταλαμβάνει η Λιάνα Κανέλλη.
Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 6,72% και επίσης μία έδρα την οποία διεκδικούν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Μία έδρα λαμβάνει η Ελληνική Λύση με 3,04% και φέρεται να εκλέγεται ο Βασίλης Γραμμένος.
Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται το ΜέΡΑ25 με 3,61% και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,35%, τα οποία δεν καταλαμβάνουν έδρα καθώς δεν πέρασαν τον πήχη του 3%.
Διαβάστε επίσης
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός λαός θέλει προτάσεις και λύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή: «Άθλιο υποκείμενο» – Σε 3 χρόνια την έφτυσε το 40% των βουλευτών της
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιοποίηση σιδηροδρομικών σταθμών Αθήνας και Πελοποννήσου
- Τι αγοράζουν οι Έλληνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Τα στοιχεία από το efood
- Piraeus Securities για ΕΥΔΑΠ: Σημείο καμπής από το 2026 – Τιμή στόχος €10,20
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.