• Πολιτική

    Πηγές Μαξίμου για τηλεκατάρτηση: «Διορθώθηκε μια αστοχία» – Στήριξη σε Βρούτση, «σπόντες» για Αχτσιόγλου – Δεν θα πληρωθούν τα ΚΕΚ

    • NewsRoom
    Στο Μαξίμου συζητούν για αύξηση της επιδότησης του ρεύματος


    Στήριξη στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας δίνουν το Μέγαρο Μαξίμου μέσω κυβερνητικών πηγών, σχολιάζοντας το ζήτημα της κατάργησης του προγράμματος τηλεκατάρτισης για τη στήριξη των επιστημόνων.

    «Διορθώθηκε μια αστοχία, το υπουργείο Εργασίας σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος σε περιορισμένο χρόνο. Όταν επισημάνθηκε αυτή η δυσλειτουργία, δεν υπήρξε αντίρρηση από την πλευρά του Υπουργείου», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

    Μάλιστα, τα στελέχη της κυβέρνησης, απαντώντας στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνουν πως θα ακολουθήσει έλεγχος για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφερόταν και στη δήλωση του κ. Βρούτση, αφήνοντας μάλιστα «σπόντες» κατά της πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσσιόγλου.

    «Ας είναι προσεκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του. Θα δούμε πόσο κόστισαν τα δικά του προγράμματα. Μας έκανε εντύπωση η απουσία της κυρίας Αχτσιόγλου από τη σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, από την κυβέρνηση τονίζουν πως τα ΚΕΚ δεν θα πληρωθούν, ενώ αντίθετα θα υπάρξει έλεγχος και  αξιολόγησή τους για πρώτη φορά.



    ΣΧΟΛΙΑ