ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση, στην οποία ανέφερε ότι η Ελλάδα ξαναγυρνά στον ρόλο του κομπάρσου στα Βαλκάνια, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
«Η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά – Καμμένου. Οι πολίτες ξέρουν ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια κομπάρσο στην Ευρώπη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας και προσθέτει:
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή μας, αλλά και την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη.
» Όπως προκύπτει από τα επιτεύγματα των πρώτων εκατό ημερών στα εξωτερικά θέματα, από τη συμπεριφορά των εταίρων μας κι από τα δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ, η Ελλάδα ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, φαντασιώσεις και προφάσεις εν αμαρτίαις» καταλήγει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής
- Γυάλινα τούβλα πλημμυρίζουν με φως μια υπέροχη κατοικία του ’30 στη Μελβούρνη