• Πολιτική

    Πέτσας για εξυγίανση στο ποδόσφαιρο: Σημαντικό να έχουμε καλό πλέγμα μέτρων

    • NewsRoom
    Στέλιος Πέτσας

    Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών


    Ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, βρέθηκε στο κρατικό κανάλι και μίλησε εκτενώς για το θέμα της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις επαφές που είχε η κυβέρνηση με τα ανώτατα στελέχη της UEFA και της FIFA.

    Ο Στέλιος Πέτσας εκτός από άλλα θέματα που ανέπτυξε στο κρατικό κανάλι, στάθηκε και στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως η κίνηση που έγινε ήταν πολιτική για να ξεπεραστεί το ζήτημα που προέκυψε, ενώ για τις δύο επαφές με τα ανώτατα στελέχη UEFA και FIFA είπε: «Έχουμε από τα δύο αυτά ταξίδια του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, μια καλή μαγιά».

    Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως στις 25 Φεβρουαρίου αναμένεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA και ο αντιπρόεδρος της FIFA, προκειμένου αυτό το πλαίσιο να μπει μέσα σε μνημόνιο, όπως το ονόμασαν, ώστε UEFA – FIFA – Κυβέρνηση και οι ελληνικές ποδοσφαιρικές Αρχές, να μπορέσουν να έχουν ένα πλέγμα μέτρων για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

    Στη συνέχεια ο Στέλιος Πέτσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκρεγκ Κλαρκ, λέγοντας πως ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της FIFA είναι ένας άνθρωπος εγνωσμένου κύρους και με πολύ χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της βίας και στην εκτόξευση των εσόδων του αγγλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και προσβλέπει πάρα πολύ στις βέλτιστες πρακτικές.



    ΣΧΟΛΙΑ