Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για απόκτηση και της τέταρτης φρεγάτας Belharra καθώς και η αναβάθμιση στο ίδιο επίπεδο Standard 2++ και των τριών προηγουμένων από τη Βουλή, το μεσημέρι της Παρασκευής (3.10.25)

Υπέρ των σχεδίων των συμβάσεων που αφορά την προμήθειας και μια τέταρτης φρεγάτας Belharra επίπεδου Standard 2++ όπως και την αναβάθμιση των τριών προηγουμένων από επιπέδου Standard 2 σε Standard 2++ ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και Νίκη, ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

1

Με αυξημένη πλειοψηφία 243 ψήφων «υπέρ» έναντι 45 «κατά» και 4 «παρών», επί 292 ψηφισάντων, ψηφίστηκε το άρθρο 1 του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει το κυρίως σχέδιο της συμφωνίας μετά την ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσαν με κοινό αίτημα Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

 

Διαβάστε επίσης 

Μαρινάκης: Το άρθρο 86 θα αλλάξει με απόφαση του λαού, όχι με υποδείξεις – Ο Δένδιας δεν είπε κάτι που δεν έχουν ήδη πει κι άλλοι της κυβέρνησης

Λάουρα Κοβέσι στο Politico: «Δεν υπάρχει καθαρή χώρα – Συστημική διαφθορά με ευρωπαϊκά κονδύλια στην Ελλάδα και αλλού»

Μαρία Καρυστιανού: Ίσως δεν γνωρίζει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ o κ. Πλακιάς, να του το στείλουμε