• Πολιτική

    Πελώνη: Σε μια εβδομάδα ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας

    • NewsRoom

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη (ΑΠΕ)


    Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις δήλωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

    Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού, σημείωσε η κα Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

    Σε ερώτηση αν τελικώς θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου όπως τα τεστ αναπνοής ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κα Πελώνη τόνισε ότι η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας.

    Πάντως και χθες κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κ. Πελώνη παρέπεμψε σε αλλαγές που αφορούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 15 Ιουνίου. «Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι επ’ αυτού (σ.σ.: την άρση της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας), θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου» είπε.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.

    Υπενθυμίζεται ότι η λήξη της απαγόρευσης ισχύει στις 5 το πρωί.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πελώνη: Στόχος μας είναι ένα πιο ελεύθερο και ασφαλές καλοκαίρι – Μέχρι τα μέσα Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας

    Πελώνη για οργανωμένο έγκλημα: Είναι ένα ξεχωριστό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί



    ΣΧΟΛΙΑ