ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν το απόγευμα οι ανακοινώσεις για το Πάσχα από τα μέλη της επιτροπής και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Σχετικά με τα όσα ακούγονται για διάγγελμα του πρωθυπουργού είπε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.
Όπως είπε η κα Πελώνη για τις μετανικήσεις το Πάσχα, «θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας.»
Η ίδια τόνισε πως μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβάρυνε. Παράλληλα, είπε πως «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι.»
Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχουν έλεγχοι για τις μετακινήσεις.
Διαβάστε ακόμη:
Τις επόμενες ώρες μήνυμα Μητσοτάκη για το «Πάσχα στην πόλη» – Όλος ο οδικός χάρτης ανοίγματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξι ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Αττικής
- Λεωφόρος Συγγρού: Συνελήφθη 31χρονος οδηγός μηχανής – Οδηγούσε με 161χλμ/ώρα (Βίντεο)
- Μιχαηλίδου: Οι νέοι στο επίκεντρο της Ελλάδας του αύριο – Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2026 ανακηρύχθηκε η Θέρμη
- Γκίκας από Άγιο Ευστράτιο: Εγκαινιάζουμε ένα υπερσύγχρονο Σκάφος – Πλωτό ασθενοφόρο που προσθέτει νέες δυνατότητες στο Λιμενικό