• Πολιτική

    Πελώνη για δολοφονία Καραϊβάζ: Οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

    • NewsRoom
    Αριστοτελία Πελώνη

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη (ΑΠΕ)


    Τη θλίψη εκ μέρους της κυβέρνησης για τη δολοφονία Καραϊβάζ εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας ότι ήταν σοκ για όλους.

    Παράλληλα επεσήμανε ότι «οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ:

    «Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

    Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλληπητήριά μας

    ΣΥΡΙΖΑ: Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του Γιωργου Καραϊβάζ

    Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

    Διαβάστε επίσης:

    Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία: «Γάζωσαν» με σφαίρες τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ



    ΣΧΟΛΙΑ