• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης: Αντί για αντιπολίτευση έχουμε απέναντι μας μια επιθεώρηση

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    Σε νέα διάψευση του θέματος περί «πρότασης υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη» προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μετά και τους νέους ισχυρισμούς της Κουμουνδούρου.

    Το ζήτημα ξεκίνησε μετά από τους ισχυρισμούς του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε πριν τις εκλογές του 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην κυβέρνηση της ΝΔ.

    Μάλιστα, παρά τις διαψεύσεις τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από αυτή του Αντώνη Διαματάρη, εκδότη του Εθνικού Κήρυξα τον οποίο ενέπλεξε στην υπόθεση ο συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, πηγές της Κουμουνδούρου επανήλθαν υποστηρίζοντας, μάλιστα πως ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει τη «βοήθεια» του κ. Κασσελάκη για… οικογενειακά του προβλήματα.

    Μιλώντας στο Mega ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε πως «δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή… Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη».

    Σχολιάζοντας μάλιστα τις νέες διαρροές από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «δυστυχώς, απέναντί μας έχουμε μια επιθεώρηση. Αυτό δεν είναι ευχάριστο όταν μιλάμε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» .

    Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για διαρροές με στοιχεία «μειωμένης ηθικής» καθώς όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ισχυρισμούς για τα οικογενειακά ζητήματα επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και την κατηγορηματική διάψευση που έκανε ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα Αντώνης Διαματάρης. Και αυτό καθώς οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν τον Διαματάρη να λέει δήθεν στη διάψευσή του πως πρότεινε αυτός στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός, με δική του πρωτοβουλία. Ωστόσο, στην ανάρτησή του ο κ. Διαματάρης χαρακτηρίζει απλά ως ψευδή τα όσα ανέφερε ο συνεργάτης του κ. Κασσελάκη.

    Διαβάστε επίσης

    Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την «πρόταση υπουργοποίησης» στον Κασσελάκη – «Ο Μητσοτάκης του είχε ζητήσει βοήθεια»

    Διαματάρης: Απόλυτα ψευδές το δημοσίευμα για την «πρόταση υπουργοποίησης» του Κασσελάκη

    Ή τρελάθηκε ο Μητσοτάκης ή είναι ψεύτης ο Κασσελάκης. Η απάντηση είναι εύκολη



    ΣΧΟΛΙΑ