• Πολιτική

    Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την «πρόταση υπουργοποίησης» στον Κασσελάκη – «Ο Μητσοτάκης του είχε ζητήσει βοήθεια»

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ στα όσα ανέφερε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, περί πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Στέφανο Κασσελάκη, να αναλάβει «κάποιο υπουργείο» το 2019.

    Πηγές της Κουμουνδούρου απαντούν στον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε για μια είδηση που στερείται σοβαρότητας, πως  «επειδή μιλά αβίαστα για «fake news» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊσταμενό του;».

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «ο Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως «αρθρογράφο υποστηρικτή» του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του. Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη».

    Πάντως, και ο ίδιος ο κ. Διαμαντάρης έκανε λόγω για Fake news του Στέφανου Κασσελάκη και του πολιτικού του γραφείου.

    Σχολιάζοντας τη διάψευση του εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα»,  Αντώνη Διαματάρη, οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως «ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε μετά τις εθνικές εκλογές».

    Καταληκτικά ο πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζουν ότι «η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…».

    Διαβάστε επίσης

    Ή τρελάθηκε ο Μητσοτάκης ή είναι ψεύτης ο Κασσελάκης. Η απάντηση είναι εύκολη

    Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο το 2019



    ΣΧΟΛΙΑ