ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιερρακάκης από Λιμάνι Πάτρας: Στο επίκεντρο των επενδύσεων η μαρίνα mega yacht και το οικοσύστημα καινοτομίας
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Κούμπερι, του δήμου Ερυμάνθου, στην Αχαΐα.
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα, που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
Στην περιοχή βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν στη φωτιά στο Ανδρώνι Ηλείας και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ευτυχώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν την φωτιά πριν κάψει το πευκοδάσος της περιοχής και επεκταθεί στο γειτονικό δάσος με έλατα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Βαρνάβα – Πύρινο μέτωπο 25 χλμ., συνεχείς αναζωπυρώσεις (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως εξηγεί η Πυροσβεστική τη γρήγορη εξάπλωση της πυρκαγιάς στον Κάλαμο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις φλόγες για τρίτη μέρα η Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και ο Βαρνάβας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.