ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου, εξαπέλυσαν απόψε άγνωστοι δράστες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στον όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου και στην συνέχεια πέταξαν κόκκινες μπογιές και φυλλάδια.
Την ώρα της επίθεσης μέσα στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου βρίσκονταν συνεργάτες της, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Διαβάστε επίσης
Δένδιας: «Δεν θ’ ανεχτούμε καμία αμφισβήτηση εθνικής κυριαρχίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 6 ρίχτερ νότια της Κάσου
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
