ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα κατά της μελέτης υπογειοποίησης οδών πέριξ του γηπέδου.
Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, τονίζει ο περιφεριάρχης Γ. Πατούλης, «έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο».
«Την επόμενη βδομάδα», ανακοινώνει ο ίδιος, «έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση με τη διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο για το κόμμα Τσίπρα, ο Καμμένος και το Bella Ciao, ποιος πληρώνει τους «27» της Γάζας και πότε θα στηθούν κάλπες
- Η απάντηση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και το δίπολο των εκλογών
- Άδωνις Γεωργιάδης: Η αξιολόγηση, το ρεκόρ και οι μεταμοσχεύσεις
- Χρυσές λίρες: Οι τιμές στα ύψη αλλά οι αγοραστές σπανίζουν – Τα στοιχεία της Τ.τ.Ε και η αξία των συναλλαγών
