• sports

    «Καμπάνα» 33.000 ευρώ στην ΑΕΚ από την UEFA

    • NewsRoom


    Ποινή για τη διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στο ματς της 23ης Οκτωβρίου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάγερν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, επιβλήθηκε από την UEFA στην Ένωση.

    Οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεούνται να καταβάλλουν στους Βαυαρούς 32.880 ευρώ, ποσό που εξάγεται από την επιβολή 10 ευρώ για καθένα από τα 3.288 εισιτήρια που παραχωρήθηκαν στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας.

    Οι Βαυαροί ζητούσαν να καταβάλλει η Ένωση το ποσό των 58.270 ευρώ ως αποζημίωση και επιπλέον 32.880 ως πρόστιμο. Από τη μεριά της η UEFA δέχθηκε μόνο το δεύτερο σκέλος, δηλαδή την επιβολή προστίμου στην ΑΕΚ ύψους 10 ευρώ για κάθε εισιτήριο απ’ όσα είχαν αγοράσει οι οπαδοί της Μπάγερν για εκείνο το ματς στο ΟΑΚΑ. Αυτό που έπεισε την UEFA ήταν το γεγονος ότι σε αντίστοιχες θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου, οι τιμές των εισιτηρίων για τους γηπεδούχους, ήταν μικρότερες.

    Αντιθέτως, απέρριψε το αίτημα για αποζημίωση, καθώς έκρινε πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες, για τις τιμές των εισιτηρίων που θα έπαιρναν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στα δυο παιχνίδια.

    Το ποσό των 32.880 θα το καταβάλλει η ΑΕΚ απευθείας στην Μπάγερν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και… «γιούχα» κατά αστυνομικών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα ντροπής: Οχημα του δήμου Λαρισαίων «βολεμένο» σε θέση για ΑμΕΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρώσος ιερέας αμάρτησε φορώντας πανάκριβα brands!



    ΣΧΟΛΙΑ