ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιές: «Πυρά» της αντιπολίτευσης για τον χειρισμό των πυρκαγιών στην κυβέρνηση – «Δικαιολογεί τις καταστραφές ο Μητσοτάκης»
Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με την οποία επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με το νέο υπουργικό συμβούλιο που ανακοινώθηκε μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα 63 Υπουργών και Υφυπουργών, ενώ το rotation, για το οποίο μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε στην εναλλαγή ρόλων της παρέας του Μαξίμου και γενικών γραμματέων της Κυβέρνησης.
Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, οι ανισότητες, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, μια ανθεκτική βιώσιμη ελληνική ανάπτυξη με οφέλη για όλους, η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι αυτές ακριβώς οι ανάγκες που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εκφράσει γνήσια με καθημερινό αγώνα».
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Κυβέρνηση με προσθήκες κολλητών και φίλων
Εκλογές 2023: Χρυσοχοΐδης και Αγαπηδάκη στο Υπουργείο Υγείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Οι τράπεζες πρέπει να στηρίξουν περισσότερο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Έρχονται μόνιμες φοροελαφρύνσεις
- Φωτιές: Πώς προστατευόμαστε από τους καπνούς και τα τοξικά σωματίδια των πυρκαγιών – Οι ομάδες που πρέπει να προστατευθούν
- Περιφέρεια Κρήτης: Χρηματοδότηση ύψους 510.000 ευρώ στον Δήμο Σφακίων για έργα ανάπλασης
- Κεφαλονιά: Πυρομανής ξεκίνησε την μεγάλη φωτιά με χρήση γυμνής φλόγας – Συνελήφθη για εμπρησμό, είναι γνωστός στις αρχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.