• Πολιτική

    Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές σε βουλευτές των ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

    αρειος παγος


    Εισαγγελέας θα ερευνήσει εάν βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλές για να καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ήρθε μετά από αναρτήσεις των ιστοσελίδων documento και news247.

    Στα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην υπερψηφίσουν τη συμφωνία.

    Σύμφωνα πάντα με τις ιστοσελίδες, στέλεχος της μεγάλης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, παροτρύνει τους παραλήπτες μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ , ενώ φέρεται να στέλνει ονόματα και τηλέφωνα βουλευτών.

    Το μήνυμα κατά τα δημοσιεύματα αναφέρει:

    «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

    Με παραγγελία της κα Ξένης Δημητρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τη βασιμότητα των καταγγελλομένων και σε θετική περίπτωση, θα αναζητηθεί η ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολιτικές εξελίξεις: «Κλείδωσε» το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαστικό «όχι» στην αποδέσμευση των ακινήτων Folli Follie και Κουτσολιούτσου

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: Η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από παλινδρομήσεις και κωλοτούμπες δύο τυχοδιωκτών συνεταίρων



    ΣΧΟΛΙΑ