• Πολιτική

    Πολιτικές εξελίξεις: «Κλείδωσε» το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος


    Για τη Δευτέρα το μεσημέρι «έκλεισε» το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς μετά και την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ το ελληνικό κοινοβούλιο θα κληθεί να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο κυβερνητικοί εταίροι είχαν σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία, μετά την αναβολή του χθεσινού ραντεβού τους λόγω της – προσωρινής όπως αποδείχθηκε – εμπλοκής στα Σκόπια και συμφώνησαν να έχουν τετ α τετ κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα το μεσημέρι, όπου θα συζητηθούν οι «όροι» του επικείμενου διαζυγίου, αλλά και τα επόμενα βήματα.

    Τη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων αναμένεται να ακολουθήσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς αμέσως μετά και μέχρι το τέλος του μήνα, θα εισαχθεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών, εφόσον δεν χρειαστεί προηγουμένως ψήφο εμπιστοσύνης και εφόσον η ΝΔ δεν καταθέσει πρόταση μομφής. Ο Π. Καμμένος αναμένεται να βρεθεί σε δεινή θέση ο Π. Καμμένος, καθώς όπως όλα δείχνουν πλέον δεν ελέγχει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

    Τα πάντα ωστόσο θα εξαρτηθούν από την κατ’ ιδιαν συζήτηση τους, η οποία και θα δρομολογήσει άμεσα όλες τις εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα νέα σκίτσα του Αρκά για τη νέα «στροφή» Καμμένου και τη συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης» λέει τώρα ο Καμμένος, μετά το βαρύ εσωκομματικό «χαστούκι»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διεθνή ΜΜΕ για Συμφωνία των Πρεσπών: Δύσκολες ώρες για τον Τσίπρα-Η σειρά της Αθήνας να πει το ΝΑΙ



    ΣΧΟΛΙΑ