ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό ότι θα ήθελε να αποχωρήσει καθώς ολοκλήρωσε το έργο του, αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί και η φετινή αντιπυρική περίοδος, όπως και έγινε.
Δεν θα υπάρξει αναπλήρωση της θέσης του.
Τι αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές
«Ο Βαγγέλης Τουρνάς ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο του στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Ο ίδιος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό ότι θα ήθελε να αποχωρήσει καθώς ολοκλήρωσε το έργο του, αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί και η φετινή αντιπυρική περίοδος, όπως και έγινε», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Σημειώνουν ότι «ο Βαγγέλης Τουρνάς με το έργο του αφήνει στο υπουργείο έναν έτοιμο μηχανισμό πολιτικής προστασίας και με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό».
Οι ίδιες πηγές προσθέτουνε επίσης ότι δεν θα υπάρξει πλήρωση της θέσης του.
Διαβάστε επίσης
Καραχάλιος: Ο Νίκος Νικολόπουλος με έφερε σε επαφή με την Καρυστιανού – Τι ανακοίνωσε η ίδια
Τουρκία: Συνελήφθη πρόεδρος ιδιωτικής τράπεζας στο πλαίσιο έρευνας για «τοκογλυφία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
- Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές θα οδηγήσουν τον δείκτη σε νέες κορυφές, τι θα συμβεί σε Aktor, Metlen, CCHB, ΔΕΗ, Τιτάν και τράπεζες
- BVLGARI: Roman holiday στον καρπό
- Η Ελλάδα άφησε την υγεία στην τύχη της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.