ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν αποκλείει την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε ομιλία που έδωσε στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όπως είπε, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες, σημείωσε πως υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους «ασχήμιες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διαζύγιο» για το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα τρία η νέα Β’ Αθηνών; Το σχέδιο Σκουρλέτη για τους 34 δήμους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμιο κραχ στις αγορές μετά τη νίκη των Δημοκρατικών: Χάθηκαν τρισεκατομμύρια από Wall Street μέχρι Ασία – «Βουτιά» σε Nvidia, Samsung και TSMC
- Τραμπ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος του – Η συμφωνία μπορεί να αφορά όλη την Ευρώπη
- Συναγερμός στα Εξάρχεια – Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο
- Δριμύ κατηγορώ Τραμπ στους Δημοκρατικούς μετά το sell-off – «Αυτοί φταίνε για τη βουτιά στη Wall Street»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.