• Πολιτική

    Π. Καμμένος: «Έχω μια έντιμη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα φτάσει μέχρι τέλους»

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Την στάση που σκοπεύει να κρατήσει από εδώ και πέρα στην συνεργασία με του με τον ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Πάνος Καμμένος.

    Μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τόνισε πως η σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ «είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική, που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα».

    Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν, για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.

    «Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι» είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

    «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμεινε στον χαρακτηρισμό «όμηροι» για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν και κρατούνται από τους Τούρκους στις Καστανιές Έβρου, θέση που έχουν αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται σε αντίθεση με τη γραμμή του υπουργείου Εξωτερικών και της ίδιας της Κυβέρνησης. Για το ζήτημα άλλωστε ο κ. Καμμένος θα έχει συνάντηση την Τρίτη με τον Αλέξη Τσίπρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση Καμμένου σε «Ελληνικός Χρυσός»: «Δέχθηκα ύβρεις και πολιτικό μπούλινγκ για την υπόθεση Πάχτα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθώος ο Καμμένος για το «λιντσάρετε τον Πάχτα» – Τι υποστήριξε στην απολογία του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Καμμένος: Αδειάζει η κλεψύδρα



    ΣΧΟΛΙΑ