ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε σήμερα ότι περιορίζει τις εξαγωγές προστατευτικών μασκών και άλλου εξοπλισμού προστασίας, για να διασφαλίσει την δική της τροφοδοσία απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.
«Υιοθετήσαμε σήμερα ένα σύστημα αδειοδότησης εξαγωγών για το ιατρικό υλικό. Αυτό σημαίνει ότι γι΄αυτές τις εξαγωγές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να δίνεται άδεια από τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: Τα σπουδαία νέα για το 2026
- Νέα παρέμβαση για τον καρκίνο του πνεύμονα: Έρχεται πρόγραμμα πρόληψης για καπνιστές – Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Στ. Λουκίδης
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει στις τράπεζες, Τιτάν και BYLOT
- Hermès: Ο Axel Dumas ήταν στο στόχαστρο του Epstein εν μέσω μάχης με την LVMH
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.