• Πολιτική

    Οργισμένη αντίδραση Χαρδαλιά – Τι απάντησε σε ερώτηση για δήθεν ενόχληση Τσιόδρα

    • NewsRoom
    Νίκος Χαρδαλιάς: Εισαγγελική παρέμβαση για σύνδεση του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο

    Νίκος Χαρδαλιάς: Εισαγγελική παρέμβαση για σύνδεση του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο


    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Σωτήρη Τσιόδρα, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ερωτήθηκε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί διαφωνίας του λοιμωξιολόγου με κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης, καθώς για το ενδεχόμενο επιστροφής του (σ.σ. του Σωτήρη Τσιόδρα) στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

    «Με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάναμε από την πρώτη ημέρα της πανδημίας. Ό,τι κάναμε, κάνουμε και τώρα, ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων με περισσότερη έμφαση στο σημείο επιστημονικό και το επιδημιολογικό. Μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα», είπε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

    «Όπου χρειάστηκε να παρέμβουμε, παρεμβήκαμε μαζί με τον κ. Τσιόδρα και ο ίδιος έχει επιλέξει όταν χρειάζεται να δίνει το παρών σε σχέση με κάποια ζητήματα», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «είμαστε όλοι μία ομάδα, είμαστε μία οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όπως υπάρχουν στις οικογένειες όλων μας. Το ζήτημα είναι ότι μέσα από τον διάλογο, μέσα από τη συνεργασία, μέσα από μία ευρύτερη συναίνεση προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και πιστέψτε με, δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όλα όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να σας το καταθέσω δημόσια αυτό».

    «Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που έχει ένα πολύ χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί», κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

    Από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, επεσήμανε ότι «ο καθηγητής όχι μόνο είναι στις συσκέψεις, είναι στις συσκέψεις τις τακτικές που έχουμε με τον πρωθυπουργό και σας διαβεβαιώνω ότι τον περισσότερο χρόνο του ο κ. Τσιόδρας τον περνάει στο υπουργείο Υγείας, αυτή τη στιγμή είναι σε σύσκεψη με τον υπουργό. Έρχεται μαζί μας το πρωί και φεύγει μαζί μας το βράδυ».

    Στο ίδιο μήκος και ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε ότι «το περιεχόμενο της ενημέρωσης το συζητάμε με τον κύριο καθηγητή και το πρωί και το απόγευμα και το συζητήσαμε λίγο πριν βγούμε και εδώ, οπότε να ξέρετε ότι είναι πλήρως ενήμερος για την ενημέρωση».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ