• Top Stories

    Οργή στο Twitter για τις δηλώσεις Πολάκη σχετικά με τους νεκρούς από γρίπη

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Οργισμένες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών των social media σε όσα προκλητικά ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων στην χώρα από την γρίπη.

    Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση και στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για καταστροφολογία και fake news κατηγορώντας τους πως «οτιδήποτε γίνεται χρησιμοποιείται για να παράξουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης».

    «Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περσινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε τώρα» δήλωσε ο κ. Πολάκης, προκαλώντας έντονα ερωτήματα και ανησυχία δεδομένου ότι μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων υπήρξαν 21 νεκροί, ενώ οι αρμόδιοι φορείς πραγματοποιούν εκκλήσεις για εμβολιασμούς αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα του φαινομένου.

    Πολλοί χρήστες συνέδεσαν την προκλητική αυτή δήλωση με ατυχείς δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τους 100 νεκρούς.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Πολάκης για τους 39 νεκρούς από γρίπη: «Δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ο κ. Πολάκης, γεμάτος θράσος και αλαζονεία, είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ