• Πολιτική

    Οργή ομογενών στη Μελβούρνη κατά του Βαρεμένου: «Είσαι προδότης»-Τον φυγάδευσαν άρον άρον (video)

    • NewsRoom


    Ξεχείλισε η οργή των ομογενών, κατά βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη. Οι αποδοκιμασίες μάλιστα πραγματοποιήθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας της Αυστραλίας, καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, Daniel Andrews, όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael O’Brian.

    Χτες ο Γ. Βαρεμένος προκάλεσε από τη Μελβούρνη λέγοντας ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών» ήταν η μεγαλύτερη διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας από το 1974. Φαίνεται πως αυτό ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

    Ο Γιώργος Βαρεμένος πήγε στη Μελβούρνη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

    Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς, ξεκίνησε η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως, τότε ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ομάδες πολιτών άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον κ. Βαρεμένο «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον γιούχαραν σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.

    Μάλιστα, κάποιος από τους πιο «θερμόαιμους» πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον κ. Βαρεμένο, χωρίς αυτά να απειλήσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η ομιλία του ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί, λόγω των συνθημάτων.

    Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ συνεχίζονταν οι αποδοκιμασίες, η ασφάλεια του κ. Βαρεμένου έκρινε ότι θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σύμφωνα με το ελληνικό πρόγραμμα του SBS. Οι αποδοκιμασίες ήταν, μάλιστα, τόσο έντονες, ώστε τελικά αποχώρησε από την εκδήλωση υπό τις ιαχές «προδότη» και «αληταρά».

    https://www.facebook.com/neoskosmos/videos/791111487923915/

    Βαρεμένος: «Φασίστες» όσοι φώναζαν «τρέξε προδότη»

    Ο κ. Βαρεμένος λίγη ώρα αργότερα, με δηλώσεις του στο Θέμα Fm μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς».

    Πρόσθεσε δε, ότι υπερασπίστηκε τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» σημειώνοντας μάλιστα πως του κάνει εντύπωση να αναπαράγονται εκφράσεις οι οποίες – όπως είπε – παραπέμπουν στον υπόκοσμο.

    Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι δεν έφυγε τρέχοντας από το σημείο αλλά ολοκλήρωσε την ομιλία του κανονικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση: Το επιχείρημα των «λίγων ακροδεξιών» επιστρατεύει ο Ν.Παππάς για τις αποδοκιμασίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Δράμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση στην Κρήτη: Διαδηλωτές αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο, Δανέλλη και Ραγκούση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ