ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση επικράτησε του βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών, έξω από ξενοδοχείο όπου πραγματοποιούσαν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, του Σπύρου Δανέλλη και του Γιάννης Ραγκούση.
Η ομάδα πολιτών που διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς» όπου η Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων πραγματοποιούσε εκδήλωση με τίτλο «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη». Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων των τριών ανδρών που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και την «Πότε θα κάνει ξαστεριά».
Μάλιστα, φώναξαν συνθήματα όπως «γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» ενώ απευθυνόμενοι κατά του Σπύρου Δανέλλη φώναξαν «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη» καθώς και «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»
Όπως αναφέρει το cretalive, υπήρξε και ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- S&P 500: Η RBC ανεβάζει τον στόχο στις 7.900 μονάδες μετά από JPMorgan και Barclays – Ισχυρή άνοδος σχεδόν 8%
- Στο «κόκκινο» το αμερικανικό χρέος που ξεπέρασε το ΑΕΠ – Τι σημαίνει για την οικονομία των ΗΠΑ (Ανάλυση Axios)
- Γεωργιάδης: Αποκάλυψε πειθαρχική έρευνα από το Υπ. Εσωτερικών για την ορκωμοσία Κωνσταντίνου στον δήμο Αθηναίων
- Πιο πιθανή από ποτέ η ηχηρή επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει τα πάντα στο «Μπερναμπέου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.