• Πολιτική

    Ένταση στην Κρήτη: Διαδηλωτές αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο, Δανέλλη και Ραγκούση (video)

    • NewsRoom


    Ένταση επικράτησε του βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών, έξω από ξενοδοχείο όπου πραγματοποιούσαν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, του Σπύρου Δανέλλη και του Γιάννης Ραγκούση.

    Η ομάδα πολιτών που διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς» όπου η Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων πραγματοποιούσε εκδήλωση με τίτλο «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη». Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων των τριών ανδρών που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και την «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

    Μάλιστα, φώναξαν συνθήματα όπως «γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» ενώ απευθυνόμενοι  κατά του Σπύρου Δανέλλη φώναξαν «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη» καθώς και  «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»

    Όπως αναφέρει το cretalive, υπήρξε και ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.



    ΣΧΟΛΙΑ