• Πολιτική

    Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Δράμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (video)

    • NewsRoom
    Ευκλείδης Τσακαλωτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών


    Την αντίδραση της κοινωνίας της Μακεδονίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών είχε την ευκαιρία να δει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθώς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει την αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας εκστρατεία του στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και να ενισχύσει την τραυματισμένη του επιρροή.

    Μια μέρα μετά τις διαμαρτυρίες κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη, ο υπουργός Οικονομικών γνώρισε τις διαμαρτυρίες στην Δράμα, από μια μικρή ομάδα περίπου εξήντα ατόμων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο της πόλης. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της παρουσίας του υπουργού. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Φυσικά, όπως και σε κάθε παρόμοια συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να εισέλθουν στον χώρο και να αποτραπούν πιθανά έκτροπα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος για τους διαδηλωτές στην Κατερίνη: Ακροδεξιά στοιχεία έστησαν σόου μίσους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή της λεκτικής επίθεσης στον Τζανακόπουλο σε ομιλία του στην Κατερίνη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνη: «Θερμή» υποδοχή στον Τζανακόπουλο από διαδηλωτές για τις Πρέσπες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ