• Πολιτική

    Ώρα μηδέν στο ΔΟΛ- Τι περιμένουν σήμερα οι εργαζόμενοι από τον Ψυχάρη και ο μεγάλος φόβος τους!

    ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης

    Σταύρος Ψυχάρης. Τέως Επικεφαλής ΔΟΛ


    Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ βασικό θέμα είναι το αβέβαιο μέλλον του οργανισμού, η σιγή όμως από πλευράς του Σταύρου Ψυχάρη δεν θεωρείται από τους περισσότερους προάγγελος καλών νέων… Κι ενώ οι τελικές ανακοινώσεις του κ. Ψυχάρη αναμένονται στις 15 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι περιμένουν έστω και μία ένδειξη για τις προθέσεις του εκδότη σχετικά με τον Οργανισμό, ανεξάρτητα από ποιος θα μεταφέρει τα μαντάτα.

    Ορισμένοι εκτιμούν ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι θα καταβληθούν άμεσα κάποια χρήματα και θα υπάρχει υπόσχεση για άλλη μια καταβολή εντός του Οκτωβρίου, χωρίς όμως ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον της εταιρείας και απλά μία γενικόλογη αναφορά ότι συνεχίζονται οι διεργασίες εξεύρεσης λύσης. Στόχος αυτής της κίνησης θα είναι φυσικά να κερδηθεί λίγος ακόμη χρόνος από την πλευρά Ψυχάρη.

    Κάποιοι ωστόσο (και δεν είναι λίγοι) εκφράζουν φόβους για ολοκληρωτικό λουκέτο στο ΔΟΛ, ένα ενδεχόμενο που αν επαληθευθεί σημαίνει πως μαζί με τον Όμιλο θα “πέσουν” και άλλες εταιρείες, στις οποίες μετείχε, αφήνοντας πίσω φέσια και χρέη. Το Στούντιο ΑΤΑ έχει απενεργοποιηθεί εδώ και δύο χρόνια και έχει κρατηθεί μόνο το εταιρικό κέλυφος, ως συνεργάτης για εξωτερικές παραγωγές στο Mega. Στην Ίριδα, όπου ο ΔΟΛ μετέχει μαζί με το συγκρότημα Μπόμπολα, εδώ και πολλά χρόνια δεν βάζει χρήματα. Και ας μην ξεχνάμε και την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», όπου ο ΔΟΛ μετείχε με 33,33%, την οποία έκλεισε το συγκρότημα Μπακατσέλου επειδή οι δύο συμμέτοχοι Φώτης Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης δεν έβαζαν τα χρήματα που τους αναλογούσαν. Στους 108 εργαζομένους του «Αγγελιοφόρου» οι τρεις μέτοχοι χρωστάνε δεδουλευμένα και αποζημιώσεις ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θέλουν αλλά δεν μπορούν: Τι εμποδίζει Άραβες, Ρώσους και Κινέζους να επενδύσουν στα ελληνικά ακίνητα

     
     
    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ