• Πολιτική

    Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο «Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit» στη Μάλτα

    • NewsRoom
    Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

    Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη


    Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη θα βρίσκεται στη Βαλέτα στη Μάλτα στις 22 και 23 Νοεμβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit».

    Κεφαλογιάννη: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Μάλτα σε θέματα τουρισμού

    Στο περιθώριο της Συνόδου, η κυρία Κεφαλογιάννη θα υπογράψει με τον ομόλογο της από τη Μάλτα, Κλέιτον Μπαρτόλο, μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

    Η υπογραφή του μνημονίου έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχαν στην Αθήνα τον περασμένο Ιούλιο οι δυο υπουργοί και στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Τουριστικών Προορισμών.

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι δύο χώρες είχαν συμφωνήσει την αμοιβαία υποστήριξη υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

    Η Ελλάδα υποστήριξε τη Μάλτα ως υποψήφια για την Επιτροπή Τουρισμού και Ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού (2023-2027) και η Μάλτα την Ελλάδα στην υποψηφιότητά της για την Αντιπροεδρία στην Περιφερειακή Επιτροπή του Οργανισμού για την Ευρώπη.

    Διαβάστε επίσης:

    Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις, σύμβολο εθνικής παρουσίας, αλλά και όρος επιβίωσης της πατρίδας μας – Προς καθορισμό η Ημέρα των Βετεράνων

    Κασσελάκης: Πρώτη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

    «Σπαρτιάτες»: Καλούνται στον Άρειο Πάγο ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογικού σώματος



    ΣΧΟΛΙΑ