• Top Stories

    Ο Βασίλης Κικίλιας προαλείφεται για εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

    Βασίλης Κικίλιας

    Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Υγείας


    Στην επιλογή του Βασίλη Κικίλια για τη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ έχει καταλήξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχετικές ανακοινώσεις ήταν να πραγματοποιηθούν ακόμα και σήμερα, ωστόσο οι αντιδράσεις που υπήρχαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος, καθυστερούν τις αλλαγές που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης στο οργανόγραμμα του κόμματος.

    Έστω και έτσι, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω στην επιλογή του, ιδίως από τη στιγμή που έχει συνομιλήσει με τον κ. Κικίλια και του έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του. Εδώ και καιρό, άλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχεται εισηγήσεις για φρεσκάρισμα της εικόνας του κόμματος, όχι γιατί θεωρείται αποτυχημένος ο κ. Κουμουτσάκος, αλλά με βάση το σκεπτικό ότι η ΝΔ θα πρέπει να απευθυνθεί περισσότερο στα νεανικά κοινά. Στο πλαίσιο αυτό, στην Πειραιώς πιστεύουν ότι ο Βασίλης Κικίλιας έχει ένα πιο σύγχρονο προφίλ και μπορεί να διεισδύσει πιο εύκολα στις νεότερες ηλικίες.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές είναι θέμα ωρών ή και ημερών για να πραγματοποιηθούν, δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ως και αύριο σε διήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κωνσταντίνο Τσιάρα, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο. Με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο σημερινός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος θα αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει ο Νίκος Δένδιας, ενώ είναι ένα ερώτημα αν θα διατηρηθεί ο Γιάννης Βρούτσης στη θέση αυτή, καθώς υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει τον τομέα των εργασιακών ζητημάτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίκη Βατοπεδίου: Οι απολογίες Ηγουμένου Εφραίμ – Μοναχού Αρσενίου για τις “χρυσές” ανταλλαγές ακινήτων με το δημόσιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι σημαίνει για τους κατοίκους του Ψυχικού και της Φιλοθέης η απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΝΦΙΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκαλεί ο Καμμένος των ΑΝΕΛ : Θέλει να επανέλθει η βουλευτική σύνταξη (δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό)



    ΣΧΟΛΙΑ