ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει τον Νίκο Κοτζιά ο Χρήστος Σπίρτζης παίρνοντας θέση υπέρ του Πάνου Καμμένου για όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τέως ΥΠΕΞ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να είπε στο εκρηκτικό υπουργικό συμβούλιο ότι «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».
Ωστόσο ο Χρήστος Σπίρτζης διέψευσε τον Νίκο Κοτζιάς, λέγοντας στο «Πρώτο Θέμα»: «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι… Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μονομαχία» Καμμένου – Κοτζιά μέχρι… τέλους!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι δουλειά έχει ο SOROS με το Ερρίκος Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απασφάλισε» ο Κοτζιάς: Ο Καμμένος έλεγε στο υπουργικό πως ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και κανείς δεν του απαντούσε! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Δήμος της Γένοβα θεσμοθετεί φόρο 3 ευρώ για τους επιβάτες κρουαζιέρας και επιβατηγών πλοίων
- ΠΕΝΕΝ: Σύσκεψη για τα προβλήματα των ναυτικών στα RO/RO με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
- Η MSC πήρε πέντε επιβατηγά πλοία της Moby σε πλειστηριασμό με 229,9 εκατ. ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι πρέπει να τρέξουν να υποβάλουν αίτηση τις επόμενες 48 ώρες