• Πολιτική

    Ο Πολάκης (με τσιγάρο στο στόμα) τα “σπάει”: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη (video)

    • NewsRoom

    Ο Παύλος Πολάκης χορεύει στο κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης


    Μετά τις “αγάπες” ήρθαν και τα ζεϊμπέκικα. Ο Παύλος Πολάκης, λίγες ημέρες μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, που τον αγαπά για τον τσαμπουκά του, αποφάσισε να πάει στο κέντρο «Γραμμές». Κάθησε σε ενα απο τα καλύτερα τραπέζια και στην συνέχεια με το τσιγάρο στο στόμα χόρεψε το “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”. Η αγάπη του πολιτικού με τον μουσικοσυνθέτη ξεκίνησε πριν απο λίγες ημέρες  όταν κάποιο site πόσταρε δήλωση του Κραουνάκη , που φερόταν ότι έλεγε: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».

    Στην σηνέχεια όμως στο Facebook ο κ. Κραουνάκης διέψευσε τη δήλωση, παραδέχθηκε ωστόσο ότι αγαπά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

    Ο Παύλος Πολάκης «τα έσπασε» στο πρώτο τραπέζι πίστα, όπου καθόταν, ενώ χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο με ποικίλες φιγούρες και το απαραίτητο τσιγάρο στο στόμα, στο ρυθμό του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

    Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον κ. Πολάκη, που θέλησε να γνωστοποιήσει μέσω Facebook τη νυχτερινή του έξοδο.

    «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων»… », είναι το σχόλιο για το πρώτο βίντεο, όπου φαίνεται ότι κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα.

    https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238289476414521/

    https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238271309749671/



    ΣΧΟΛΙΑ