• Πολιτική

    Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να αποφασίσει αν διάβασε την επιστολή του Κιμ ή όχι (video)

    • NewsRoom
    τραμπ-κιμ

    Κιμ Γιονγκ Τσολ και Ντόναλντ Τραμπ


    Στον Λευκό Οίκο έφτασε ο στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ, ο οποίος παρέδωσε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μία επιστολή εκ μέρους του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, για την επικείμενη συνάντησή τους στη Σιγκαπούρη.

     

    Η συνάντηση των δύο ηγετών, που εν τέλει προγραμματίστηκε για τις 12 Ιουνίου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το μέγεθος του φακέλου που έστειλε ο Βορειοκορεάτης.

    Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του βοηθού του Προέδρου στο Twitter, ενώ μυστήριο αποτελεί μέχρι στιγμής το περιεχόμενο της επιστολής, αλλά και η αυτοαναίρεση του Τραμπ για το αν τελικά όντως την διάβασε.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη στρατηγό -τον πιο υψηλόβαθμο εκπρόσωπο της Πιονγιάνγκ που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο τα τελευταία χρόνια- ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά υποστήριξε ότι το γράμμα ήταν «πολύ ενδιαφέρον» αν και λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε πως «δεν έχω διαβάσει την επιστολή».

    Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την αυτοαναίρεση του Τραμπ, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το BBC, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει διαβάσει το περιεχόμενο του μεγάλου φακέλου.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες το φάκελο εξέτασαν πρώτα οι μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να αποκλείσουν να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τον Αμερικανό πρόεδρο.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η ιστορική συνάντηση Τραμπ-Κιμ στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Βρούτσης: «Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιερώνυμος: Δεν δίνουμε πουθενά το όνομα της Μακεδονίας



    ΣΧΟΛΙΑ