ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωπος με εξοργισμένους Σερραίους βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής (εκλέγεται στη Β’ Αθηνών), ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης. Οι έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων αφορούσαν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν.
«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.
Άλλοι κάτοικοι φώναζαν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;». Τελικά ο κ. Κουρουμπλής κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων, ενώ οι διαδηλωτές περιορίστηκαν από την αστυνομία σε τμήμα του δρόμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ίδιο έργο από την… ανάποδη: Ο Τόσκας ζητά από τη ΝΔ να καταδικάσει σαφώς τους προπηλακισμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας
- Το ΕΜΠ ιδρύει το πρώτο μεταπτυχιακό με δίδακτρα στο επιστημονικό πεδίο της Ναυτιλίας
- Fed: Τι περιμένουν να ακούσουν οι επενδυτές από τον Πάουελ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εκδίδει ομόλογο 500 εκατ. με στόχο επενδύσεις, εξαγορές και αποπληρωμή δανεισμού
