• Top Stories

    Το ίδιο έργο από την… ανάποδη: Ο Τόσκας ζητά από τη ΝΔ να καταδικάσει σαφώς τους προπηλακισμούς


    Να μην γίνονται πράξεις βίας κατά όσων συμφωνούν με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, τονίζοντας ότι «το εθνικό συμφέρον είναι να προχωρήσει η συμφωνία». Μάλιστα, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν αποκηρύσσει την βία, με αφορμή τις επιθέσεις που δέχονται κυβερνητικά στελέχη λόγω της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ.

    «Καλό είναι να πάρει πιο σαφή θέση στην αποκήρυξη της βίας η ΝΔ που την είδαμε να συμπράττει με την ΧΑ. Το εθνικό συμφέρον είναι να προχωρήσει η συμφωνία και να μην γίνονται πράξεις βίας κατά όσων έχουν διαφορετική άποψη» ανέφερε ο κ. Τόσκας.

    Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για την ανομίας στα Εξάρχεια ανέφερε: «Διαβάζω ότι διαμαρτύρεστε για τους προπηλακισμούς που δέχονται στελέχη της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα. Καλώς τα παιδιά!

    » Συμπράξατε με την ΧΑ και προπηλακίζατε από τις πλατείες των αγανακτισμένων, ο συγκυβερνήτης καλούσε σε λιντσάρισμα, εσείς εκθρέψατε το τέρας. Η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την βία. Δεν υπάρχει καλή και κακή βία δεν μπορούν να μπαίνουν υποσημειώσεις όπως εσείς κάνατε».

    Η Εύη Χριστοφιλοπούλου της ΔΗΣΥ σχολίασε: «Ακούσαμε με έκπληξη την κυβέρνηση να καταδικάζει την βία, επειδή στρέφεται κατά στελεχών της. Υπήρξε αγαστή συνύπαρξη στις πλατείες των αγανακτισμένων του ΣΥΡΙΖΑ με την ΧΑ. Εμείς ως ΔΗΣΥ καταδικάζουμε την βία και σήμερα και τότε. Αλλά αν θέλει ο Κοντονής να χτυπήσει τους Χιτλερικούς και τους φασίστες να επισπεύσει την δίκη της ΧΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και πάλι γιουχαΐσματα έξω από γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προπηλακισμοί 2018: Όταν η Ιστορία εκδικείται



    ΣΧΟΛΙΑ