• Ροή Ειδήσεων

    Ο Καμίνης στηρίζει Μπουτάρη: “Είναι πραγματικός πατριώτης”

    • NewsRoom


    Τη στηριξή του εξέφρασε δημόσια ο Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης προς τον συνάδελφό του, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την κριτική που δέχεται για τις δηλώσεις του για το Σκοπιανό. Ο κ. Καμίνης ξεκαθαρίζει ότι “Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού και όχι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα”.

    Συγκεκριμένα λίγες μέρες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο Μακεδονία, Γιώργος Καμίνης με ανάρτηση του στο Twitter, δήλωσε :

    «Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης». 

    Η συμπαράσταση του κ. Καμίνη στον κ. Μπουτάρη, πάντως, δεν είναι κάτι που δεν θα αναμενόταν, καθώς στο συγκεκριμένο θέμα έχουν παρόμοιες θέσεις. Άλλωστε και οι δύο προωθούν την άποψη της «διπλοματίας των πόλεων», προσκαλώντας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στελέχη του πολιτικού κόσμου των Σκοπίων, ενώ και οι δύο τάχθηκαν ενάντια στις διαδηλώσεις για το Σκοπιανό.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φραγκούλης Φράγκος: «Το ΥΠΕΞ πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία από εργαζόμενους της ΕΡΤ: «Να εξαλειφθεί κάθε κρούσμα αδιαφάνειας ή διαφθοράς»



    ΣΧΟΛΙΑ