• Top Stories

    Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά με τη… Mercedes του μπαμπά!


    Πριν από μία εβδομάδα ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος, είχε προκαλέσει κατακραυγή όταν αποκαλύφθηκε πως φρόντισε να διοριστούν η μητέρα του, ο αδελφός του και μία κολλητή του φίλη, και ακόμα μεγαλύτερη κατακραυγή με τη φαιδρή απάντησή του στις αποκαλύψεις αυτές, όπου έμπλεξε μέχρι και… τον παππού του που πολέμησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Θα περίμενε κανείς μετά από όλα αυτά να είναι λίγο πιο προσεκτικός, αλλά φευ. Ο Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος είναι και πάλι στο στόχαστρο, αυτή τη φορά για μία… Mercedes. Και πιο συγκεκριμένα, για την πολυτελή μαύρη Mercedes του πατέρα του, με την οποία κατέφθασε στη χθεσινή φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο, η οποία σχολιάζεται από χθες το βράδυ στα social media περισσότερο κι από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

    merc1 merc2ÐÏËÉÔÉÊÇ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÓÕÑÉÆÁ "ÅÍÁÓ ×ÑÏÍÏÓ ÁÑÉÓÔÅÑÁ-ÐÑÏ×ÙÑÁÌÅ" ÓÔÏ ÃÇÐÅÄÏ ÔÏÕ ÔÁÅ ÊÂÏ ÍÔÏ // ÏÌÉËÉÁ ÔÓÉÐÑÁ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

    Μάλιστα, ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφους και φωτογράφους που τον περίμεναν εκεί, δίνοντας συνέχεια στη… θυελλώδη σχέση του με τα ΜΜΕ.

    Πάντως, η κατακραυγή της τελευταίας εβδομάδας δεν εμπόδισε τον Αλέξη Τσίπρα να επιφυλάξει έναν θερμό εναγκαλισμό στον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφτασε στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο για την ομιλία του…

    merc3

    Και φυσικά, τα social media δεν έμειναν… ασυγκίνητα από το νέο «κατόρθωμα» του Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου:

     



    ΣΧΟΛΙΑ