ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επιστολή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στον Κερκυραίο κουρέα Σπύρο Πρίφτη σχετικά με το ερώτημά του για το αν άνοιξε και πάλι ή έχει παραμείνει κλειστό το επάγγελμα του κουρέα-κομμωτή.
Ο πρώην υπουργός επισημαίνει πως «υπάρχουν επαγγέλματα που το άνοιγμα τους ουσιαστικά ωφελεί τον καταναλωτή, ανοίγοντας την αγορά».
«Τρανταχτότερο παράδειγμα εκείνο του κουρέα/κομμωτή. Πάμπολλοι απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών κομμωτικής δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα, ούτε καν να συμμετέχουν στη διαδικασία πιστοποίησης, επειδή δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία τους», τονίζει ο επικεφαλής του DIEM 25, που φαίνεται να χτίζει σιγά-σιγά την εκλογική του πελατεία, ενόψει της εκλογικής του καθόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάνης Βαρουφάκης: Και το όνομα του νέου κόμματος μας είναι…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμας Βίζερ: Η ζημιά της Ελλάδας στην περίοδο Βαρουφάκη έφτασε μάλλον τα 200 δισ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιάνης Βαρουφάκης ζητά τα χρήματά σας για να φτιάξει το κόμμα του (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intralot: Στο 34,35% το ποσοστό της PE SUB HOLDINGS μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης – Δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς
- Πετρέλαιο: Η αγορά αναμένει πως ο OPEC+ θα διατηρήσει αμετάβλητη την παραγωγή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει ένας ασφαλής, φιλόξενος και ανοιχτός προορισμός για τους Ισραηλινούς πολίτες
- Το πρώτο βραβείο F1® Allwyn Global Community Award απονεμήθηκε στο Ολλανδικό Grand Prix
