• Διεθνής πολιτική

    “Ο Corbyn επέλεξε Βαρουφάκη και Mason, επειδή ο Μao είναι νεκρός και ο Mickey Mouse απασχολημένος” (Video)

    Βαρουφάκης


    Ο συντηρητικός υπουργός Οικονομικών George Osborne, είναι ο άνθρωπος που ελέγχει τα δημόσια οικονομικά της Βρετανίας από το 2010 και δεν χάνει την ευκαιρία να επισημάνει στους Βρετανούς ότι οι προτάσεις των Εργατικών είναι ουτοπικές.

    Στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή των κοινοτήτων, βρήκε ευκαιρία να σχολιάσει τις δύο τελευταίες «μετεγγραφές» του ηγέτη των Εργατικών Jeremy Corbyn που επέλεξε για συνεργάτες τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον, γνωστό στους Έλληνες και από το ντοκιμαντέρ που έκανε για το δημοψήφισμα του 2015 όπου ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να λέει για να δικαιολογήσει τον υποτιθέμενο έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές: «Δεν ήξερα, μείναμε από δυνάμεις, μας τελείωσαν και τα χρήματα…».

    Κατά την άποψη του κ. Osborne, «το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό Μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Paul Mason δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας».

    «Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο (δηλαδή τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Paul Mason) επειδή ο πρόεδρος Μao είναι νεκρός και ο Mickey Mouse… απασχολημένος» ήταν το φαρμακερό σχόλιο του κ. Osborne.

    Δείτε το βίντεο με την ατάκα του George Osborne:

    https://www.youtube.com/watch?v=1lbcGo-B-6c

     



    ΣΧΟΛΙΑ