• Πολιτική

    Ο Απόστολος Κακλαμάνης δείχνει Ανδρουλάκη – Επίπληξη στον Παπανδρέου

    • NewsRoom
    Απόστολος Κακλαμάνης

    Απόστολος Κακλαμάνης


    Στον απόηχο της αδικαιολόγητης έντασης που δημιουργήθηκε στο ΚΙΝΑΛ εν όψει του τελικού γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, πολλά στελέχη τοποθετούνται υπέρ του ενός ή του άλλου.

    Έχει την αξία της σε αυτή τη διαδικασία η παρέμβαση του «Νέστωρα» του ΠΑΣΟΚ, Απόστολου Κακλαμάνη.

    Με μία λιτή ανακοίνωση, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τάσσεται εμμέσως, αλλά με ξεκάθαρο τρόπο υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη και κάνει και μία σχετικά κομψή επίπληξη στον Γιώργο Παπανδρέου, με μία αναφορά σε «αρχηγισμούς» και «καπετανάτα του παρελθόντος».

    Ο Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε τα εξής:

    «Η 5η Δεκέμβρη 2021 μπορεί να καταγραφεί ως ένας ιστορικός σταθμός στην πορεία της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Βασική προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η ανασυγκρότηση και η αποκατάσταση της ενότητάς της στα πλαίσια ενός σύγχρονου κοινοβουλευτικού κόμματος με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με δημοκρατική λειτουργία, χωρίς αρχηγισμούς και τα καπετανάτα του παρελθόντος.

    Το έργο αυτό μόνο μία νέα γενιά στελεχών, με τη συμπαράσταση όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελεσματικά εις πέρας. Αυτό επιβάλλουν οι φυσικοί νόμοι της ανανέωσης, προτείνει η πλειοψηφία των 270.000 δημοκρατικών πολιτών της 5ης Δεκέμβρη και ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε προσερχόμενοι, όπως οφείλουμε και πάλι, όλοι στις κάλπες μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021».

    Διαβάστε επίσης:

    Είπα, ξείπα από Παπανδρέου – Χλευασμός, οργή, κωλοτούμπα και ένα ερωτηματικό

    Απάντηση Ανδρουλάκη στον Παπανδρέου: Κανείς δε θα παίξει με την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης

    Απίστευτος Παπανδρέου: Τώρα καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του πρώτου γύρου



    ΣΧΟΛΙΑ