• Πολιτική

    Ντόρα Μπακογιάννη: Τι ετοίμασε στο νέο δείπνο για τους βουλευτές στο σπίτι της

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ


    Νέο δείπνο παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τους βουλευτές και μέλη των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας, το βράδυ της Τετάρτης, στο σπίτι της στη Γλυφάδα.

    «Η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέλη του συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.

    «Οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία και η κ. Μπακογιάννη μας κάλεσε και είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία, μετά την εισβολή των Τούρκων».

    Στο τραπέζι παρευρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η κ. Πιπιλή αποκάλυψε:

    «Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι και μάλιστα ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην επικαιρότητα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους τζιχαντιστές».

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα η κ. Μπακογιάννη παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο παρευρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Στο δείπνο μεταξύ εδεσμάτων και ντολμάδων, σπεσιαλιτέ της κ. Μπακογιάννη,  παραγγελίας της κ. Πιπιλή, ήταν και η Μαριέττα Γιαννάκου, ωστόσο δεν υπήρξαν άλλες γυναίκες.

    «Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα. Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες», είπε με διάθεση χιούμορ η βουλευτής.



    ΣΧΟΛΙΑ