ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανάγκη η Τουρκία να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε μήνυμά του στο twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ.
«Η καταστροφή του Τσερνόμπιλ, το μεγαλύτερο πυρηνικό δυστύχημα στην Ιστορία, είναι διαρκής υπόμνηση για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και σήμερα», αναφέρει ο κ. Δένδιας.
«Όπως έχω επισημάνει, η Τουρκία πρέπει να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου» προσθέτει ο υπουργός Εξωτερικών.
Η καταστροφή του Τσερνόμπιλ, το μεγαλύτερο πυρηνικό δυστύχημα στην Ιστορία, είναι διαρκής υπόμνηση για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και σήμερα. Όπως έχω επισημάνει, η Τουρκία πρέπει να συνεννοηθεί με τις γειτονικές χώρες για το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου. pic.twitter.com/J5P6Uj6vlY
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 26, 2021
Διαβάστε ακόμη:
Σταϊκούρας: Στα 15 δισ. το κόστος των μέτρων στήριξης το 2021 – Τα 39 δισ. θα φτάσουν στη διετία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Αντιμέτωπες με νέο shutdown – Μικρότερης διάρκειας λόγω της συμφωνίας με τους Δημοκρατικούς
- Στις 24 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές – Στα €668 εκ. η συνολική δαπάνη
- Virtual advertising: Όχι απλώς τεχνολογία, αλλά στρατηγική ανατροπή στο αθλητικό business
- Drewry: Συνεχίστηκε η πτώση κατά 5% των τιμών στη διακίνηση των κοντέινερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.