• Πολιτική

    Νίκος Ανδρουλάκης: Ανοίγει σήμερα μια νέα σελίδα για τη Δημοκρατική Παράταξη – Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

    • NewsRoom


    «Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

    «Η νέα εποχή αρχίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

    Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους συνυποψηφίους του, κάλεσε άπαντες να τιμήσουν την εντολή της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

    Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε, επίσης, την οικογένειά του και όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα.

    «Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε σήμερα, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

    «Έχω πλήρη επίγνωση της ελπίδας που αναλαμβάνω. Δεσμεύομαι να μετατρέψω την μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί για την Ελλάδα της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, την κοινωνικής δικαιοσύνης και την εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων, πρόσθεσε.

    «Ξεκινάμε λοιπόν μαζί ένα νέο ωραίο ταξίδι, γιατί η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», κατέληξε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

    Διαβάστε επίσης

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ – Εντυπωσιακή νίκη με 67,9% – 32,1% στο 95,37%

    Ανδρουλάκης: Ο 42χρονος ευρωβουλευτής, πρώην Βενιζελικός και θαυμαστής του Σημίτη που αναλαμβάνει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

    Παπανδρέου: Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες



    ΣΧΟΛΙΑ