• Top Stories

    Ζάκυνθος: Απίστευτο! Ο αδερφός του νεκρού Αμερικανού σκοτώθηκε έξω από μπαρ (pics – video)

    Ζάκυνθος


    Απίστευτο σάλο έχει προκαλέσει το σοκαριστικό έγκλημα στον Λαγανά της Ζακύνθου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, Μπακαρί Χέντερσον.

    ΜΜΕ από όλο τον κόσμο, κυρίως βρετανικά και αμερικανικά, κάνουν συνεχώς αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

    Συγκεκριμένα, η “Daily Mail”, μιλάει για την Ζάκυνθο και “την σκοτεινή πλευρά της”, υπενθυμίζοντας ότι το 2011, “ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο Έλληνες οδηγούς ταξί». Στο “CNN”, το θέμα βρισκόταν στην δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών. Γίνεται λεπτομερής αναφορά στο γεγονότα αλλά και στο ότι η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για το θανάσιμο τραυματισμό του Αμερικανού πολίτη.

    Υπάρχει, όμως, ένα στοιχείο, που προκαλεί πραγματικά σοκ και ανατριχίλα. Μετά την δολοφονία και τις έρευνες που έγιναν αλλά και τις μαρτυρίες των φίλων του εκλιπόντα, ο αδερφός του, είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο στο Τέξας. Έξω από μπαρ, μετά από άσχημη συμπλοκή. Η μόνη διαφορά, ότι εκείνος, είχε δεχθεί πολλές και συνεχόμενες μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

    Η οικογένεια των παλικαριών, δέχεται και πάλι ένα ισχυρό σοκ, με την μοίρα να παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και πάλι. Δύο απώλειες σε τόσο σύντομο διάστημα, με τον ίδιο τρόπο.

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει βίντεο με τα πεπραγμένα έξω από το μπαρ. Σε αυτό, φαίνεται ο 22χρονος με τους δύο φίλους του να βρίσκονται εκεί και να διασκεδάζουν σε σέρβικο πάρτι. Σε κάποια στιγμή, βγάζουν μία σέλφι με την σερβιτόρα, με έναν μπράβο, να νευριάζει και να πηγαίνει απειλητικά να ζητήσει τον λόγο από την παρέα. Μετά από κάποιες κουβέντες, ακολούθησαν και τα πρώτα χτυπήματα. Ο 22χρονος, προσπάθησε να τρέξει έξω από το μαγαζί και ενώ αρχικά το καταφέρνει, οι μπράβοι τον προλαβαίνουν και τον χτυπούν χωρίς έλεος.

    Σύμφωνα με μάρτυρες, 30 άτομα άρχισαν να πέφτουν πάνω στον άτυχο άνδρα και να τον ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου. Δεν μπορεί να προκύψει ακόμη σίγουρη απόφαση για το ποιο θανατηφόρο χτύπημα ευθύνεται για την εγκεφαλική αιμορραγία, αλλά σίγουρα προήλθε από «θλων όργανο», δηλαδή γροθιά ή κλωτσιά. Ακόμη, το θύμα χτυπήθηκε και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.

    Οκτώ άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία  Ζακύνθου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την Τρίτη, αναμένεται η απολογία τους στον ανακριτή.

    Δηλώσεις, φέρεται να έκανε ο δικηγόρος του 34χρονου μπάρμαν του μαγαζιού: «Ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

    Ο πορτιέρης του μπαρ, δήλωσε στους αστυνομικούς αθώος και πως δεν χτύπησε το θύμα: «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο».

    Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και οι 6 Σέρβοι, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

    Το όνειρο ζωής του Μπακαρί, σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους του, εξελίχθηκε εν τέλει στον χειρότερο εφιάλτη για τον εκείνον και τους ίδιους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζάκυνθος: Τι είπε ο 34χρονος μπάρμαν για τον φόνο του 22χρονου Αμερικάνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία στον Λαγανά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαγανάς: Ανθρωποκτονία από πρόθεση η δολοφονία του 22χρονου για μια selfie



    ΣΧΟΛΙΑ