• Top Stories

    Βερολίνο: Αυτοκίνητο μπήκε στο μετρό και παρέσυρε έξι άτομα – Οι τρεις σε σοβαρή κατάσταση (pics)

    Βερολίνο


    Τον φόβο και τον τρόμο στο πετσί τους ένιωσαν όσοι έτυχε να βρίσκονται στην στάση “Bernauer Strasse” του Μετρό του Βερολίνου, το βράδυ της Παρασκευής. Ένα αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο μετρό με μεγάλη ταχύτητα και παρέσυρε στον διάβα του έξι άτομα, τα οποία κατευθείαν διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

    Η αστυνομία έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και αποδίδει καθαρά το περιστατικό σε ατύχημα. Ο οδηγός, πιστεύεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα ποδήλατο που ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

    Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως από τους έξι άτυχους, οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.  Πάντως, με εξαίρεση την στάση του ατυχήματος, την οποία οι συρμοί απλά προσπερνούσαν, το Μετρό συνέχισε κανονικά τη λειτουργία του.

    Οι ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, “επιστρατεύτηκαν” προκειμένου να βγάλουν από το Μετρό το αυτοκίνητο. Μεταξύ άλλων, πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο λόγω της εκδήλωσης που οργάνωσε η Προτεσταντική Εκκλησία, γνωστή ως  «Kirchentag» ή Germany’s Protestant Church Assembly. Έτσι, όπως είναι λογικό, ο κίνδυνος είναι αυξημένος.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αίγυπτος: Στους 28 οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση κατά χριστιανών κοπτών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης και Παναθηναϊκού για το γήπεδο στο Γουδί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει; Γιατί οι Έλληνες σταμάτησαν να αγοράζουν φέτα



    ΣΧΟΛΙΑ