• Top Stories

    Βασίλης Κικίλιας: Έφτασαν να αποκλείουν δημοσιογράφους – Ακολουθούν πιστά τα πρότυπά τους

    • NewsRoom
    Βασίλης Κικίλιας

    Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Υγείας


    Τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις καμένες εκτάσεις της Ανατολικής Αττικής, ο οποίος έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων, επέκρινε με ανάρτησή του στο Twitter o  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

    Παρόλο που δεν υπήρξε κάλυψη μόνο από την τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ, αλλά και από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δεν επιτράπηκε στον δημοσιογράφο του Ant1 και ταμία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, Χρήστο Μαζανίτη, καθώς και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Μιχάλη Τεζάρη, να καλύψουν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα.

    Οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησε η Ελληνική Αστυνομία για τον αποκλεισμό των
    δημοσιογράφων ήταν «για να μην γίνει συνωστισμός» ή ότι «δεν χωράνε τα αυτοκίνητα τους», την ώρα που μόνο το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο είχε 14 συνοδευτικά οχήματα.

    Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια στο Twitter έχει ως εξής: “Από το ‘σταματήστε τα τιτιβίσματα’ έφτασαν να απαγορεύσουν στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους. Ακολουθούν πιστά τα πρότυπά τους”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πρωτοφανείς καταστάσεις από τον Τσίπρα: Απαίτησε να αποκλειστούν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ σε Μαξίμου: «Η χώρα χρειάζεται υπεύθυνο πρωθυπουργό, όχι ηθοποιό σε κακοστημένες παραστάσεις»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας για πυρκαγιές: Περιορισμένη η καταστροφή στην Ανατολική Αττική (video)



    ΣΧΟΛΙΑ