• Πολιτική

    Τσίπρας: Δεν σας θέλω χαλαρούς

    Τσίπρας

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


    Δεν είναι ώρα για ξεκούραση είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους υπουργούς του κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο προειδοποιώντας για μία ακόμη φορά τα μέλη της κυβέρνησής του ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, άρα θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

    Ο πρωθυπουργός μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης έστειλε νέα μηνύματα σε υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς επαναλαμβάνοντας για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα ενός διμήνου και σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι δεν δικαιολογείται πλέον κανένας εφησυχασμός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνησή του να ανεβάσει ταχύτητες, ζήτησε να μην υπάρχει αδράνεια και μίλησε για ανάγκη επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρον το momentum.

    Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους χτύπησε καμπανάκια προς τους υπουργούς ανέφερε ότι εκκινεί από σήμερα μία νέα περίοδος για την χώρα με ορίζοντα δύο ετών διακυβέρνησης. Πρακτικά ο πρωθυπουργός έστειλε για μία ακόμη φορά το μήνυμα με αποδέκτη και την αντιπολίτευση ότι δεν προτίθεται να οδηγήσει την χώρα στις εκλογές προτού εξαντλήσει την τετραετία.

    Συγχρόνως όμως περιέγραψε και τον σχεδιασμό του για τα επόμενα χρόνια λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει και νέα τετραετία στο τέλος της θητείας της παίρνοντας ξανά την εντολή από τον ελληνικό λαό.

    Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης να αγνοήσουν το αρνητικό επικοινωνιακό περιβάλλον και «να κάνετε αυτά που πρέπει» επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά ότι το Μαξίμου έχει απέναντί του ένα μη φιλικό μιντιακό σύστημα.

    Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την διενέργεια 13 αναπτυξιακών περιφερειακών συνεδρίων που θα ξεκινήσουν από το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα ολοκληρωθούν ως το τέλος του χρόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε εύκολα και γρήγορα αν βρίσκεστε στην λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mustang του 2018 προκαλεί!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ken Block τεστάρει πρώτος το νέο Ford GT



    ΣΧΟΛΙΑ