ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Ο Πρόεδρος Γιούνκερ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, καθώς και τη συμπαράσταση της Επιτροπής προς την Ελλάδα για τον σεισμό που έπληξε την Κω.
Επιπλέον, ο Πρόεδρος Γιούνκερ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την ετοιμότητα της Επιτροπής να πράξει ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πώς είναι σήμερα η Πόπη Αστεριάδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κως: Καθησυχαστικοί οι τουριστικοί πράκτορες του νησιού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμύθητο ποσό: Δες πόσα κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος σε κορυφαίο διεθνές τουρνουά πόκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στις 9 Μαρτίου το ναυτιλιακό συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη με κορυφαίους ομιλητές
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα του 2026 δεν είναι η Ελλάδα του 2019 – Θα ολοκληρώσουμε τις εκκρεμότητες της χώρας
- Χρυσός: Ανακάμπτει μετά το νέο αιφνιδιαστικό ξεπούλημα λόγω βουτιάς στη Wall Street
- Πώς η ΑΑΔΕ εξάρθρωσε το τεράστιο κύκλωμα με τους αχυρανθρώπους σε 380 επιχειρήσεις – Πότε χτύπησε ο ειδικός αλγόριθμος της εφορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.