ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε χθες στην Αθήνα με «πρωταγωνιστές» έναν 50χρονο Έλληνα και έναν Πακιστανό.
Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι για ασήμαντη αφορμή στην οδό Αλκιβιάδου 30 στο κέντρο της Αθήνας. Πάνω στον καβγά ο 50χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον αλλοδαπό – ευτυχώς ελαφρά.
Εν συνεχεία ο 50χρονος μετά το επεισόδιο, κλείσθηκε στο σπίτι του και αρνιόταν να βγει. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί -διαπραγματευτές και τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις 6 το απόγευμα χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας για να δώσει εξηγήσεις ενώ ο Πακιστανός διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 50χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κυνηγετικά όπλα, πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο, τα οποία μεταφέρθηκαν για περαιτέρω έρευνα στην εγκληματολογική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 50χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευθεί κατά το παρελθόν σε κλινική.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί η αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον εισαγγελέα ζευγάρι που έκρυβε ηρωίνη σε γλάστρες στο μπαλκόνι τους στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο στους Αγίους Πάντες – Πέντε τραυματίες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζες: Εθελοντική παράδοση ακινήτου αντί πλειστηριασμού στα πρότυπα της Ιρλανδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.